Biztosítás bicósoknak

Balesetbiztosítás:

Sokan egész nap az utcákat járjátok, így ki vagytok szolgáltatva a többi közlekedőnek és az időjárásnak is. Ha bármilyen baleset érne, az orvosi kezelés és a kerékpár rendberakása is pénzbe kerül, emellett a kieső időszakban nem tudsz szállítani, így munkadíjtól is eleshetsz.

Ennek a rizikónak a csökkentésére ajánljuk egy baleset-biztosítás megkötését.

Ilyen például a Hello Bringás, amit a www.hello.hu oldalon vagy a “Hello Bringás” mobil appon keresztül tudsz megkötni 1500/2500/3500 Ft-os éves díjért, függően a térítés mértékétől.

Felelősségbiztosítás:

Ez a biztosításfajta igazán megéri, ha véletlenül kárt okoznál másoknak. Sajnos a tapasztalatok alapján ez néha előfordul, hiszen elég egy kis mozdulat és egy apró karc és máris könnyen forintosítható kártérítést követelhet tőled valaki, egy apró véletlen miatt.

A fentihez hasonló módon értékelhető felelősségbiztosítást tudsz kötni például a www.hello.hu oldalon vagy a “Hello Bringás” mobilappon keresztül, ahol már az 1500 Ft/éves díjú csomag is 1.000.000 Ft eseti kártérítést tartalmaz. Összehasonlításul: Egy véletlenül letört tükör ára kb. 50-100.000 Ft.

A fenti 2 biztosítás megkötése esetén 1500 + 1500 Ft bónuszt írunk számodra jóvá a következő kifizetéskor, hae-mailen továbbítod a biztosítási kötvényeket a partnershungary@wolt.com-ra.

A fenti biztosításokat kötelezővé nem tehetjük, de nagyon boldogak lennénk, ha megkötnéd őket, mert fontos számunkra, hogy biztonságban legyél.