Budapest

 

Csatlakozz hozzánk most!

JelentkezésKapcsolat

Hogyan kereshetsz Budapesten Wolt Futárként?

Te is szeretnél kiemelkedően keresni?

Miközben rugalmas munkaidőben, egy fantasztikus csapat tagjaként dolgozol?

Hogyan tudsz a legtöbb pénzt keresni?

  • A hőtérképen piros körben lévő helyek azok, ahonnan a legtöbb rendelést veszik fel a futáraink. 
  • Ezekben a körökben érdemes elérhetővé tenned magad és szállítás után pedig szintén ide érdemes visszatérni.
  • A térképen látod a pirosan jelzett pontokat, amik úgynevezett hot spot-ok. Itt található a legtöbb étterem. Azt ajánljuk, hogy a lehető legközelebb helyezkedj el ezekhez a pontokhoz.
  • Ha visszamész ezekre a helyekre, akkor rövidebb étel felvételi időre, gyorsabb feladatvégzésre, több szállításra számíthatsz. Ezáltal pedig még több pénzre a zsebedben!

Fontos információ!

  • A fenti hőtérképen pirossal jelölt helyeken (főként Pesten a Körúton belül, Budán pedig Kolosy tér, Margit krt., MOM park környékén) érdemes elérhetővé tenned magad és a szállítás után pedig szintén ide érdemes visszatérni.
  • Ha szállítás után sokáig nem indulsz el visszafelé vagy esetleg Budán tartózkodsz, de Pesten nagyobb a pörgés, akkor az ügyfélszolgálat írni fog neked, mivel a közös célunk, hogy minél hatékonyabban tudjunk együtt dolgozni és minél több címet tudj vinni. 
  • Ha felszólítás után továbbra is a szállítási terület szélén tartózkodsz huzamosabb ideig mozdulatlanul és többszörös kérésre sem jössz beljebb, akkor elvehetjük tőled a shift foglalás lehetőségét egy hétre.

Járműre lenne szükséged? Vagy esetleg ennél egy jót?

Tudtad, hogy bizonyos éttermekben kedvezményesen étkezhetsz, ha Wolt futár vagy?

Sőt, még jármű bérlésben is segítünk!

Bicikli szervízre lenne szükséged?

Összeszedtük neked a város legjobb bicikli szervízeit!

Rendelésed van a Mammutban?

Így szállíts a Leroy-ból vagy a Padthai-ból a Mammutból, hogy ne büntessenek meg!

Nincs kerékpárod?

Szeretnél te is kerékpárral futárkodni, de épp nincs bringád?

Semmi gond! A KRUZ Bike Company kerékpárflottája mindig a rendelkezésetekre áll. Zuglói üzletükben hétfőtől szombatig akár már aznap biztosítanak kerékpárt a számotokra. 

Aki futárkodik, annak fontos a megbízhatóság. Ezért a flottában csak 1 sebességes,sárvédővel, fékkel és U-lakattal felszerelt kerékpárok vannak. 

A kerékpárok 1.000 HUF/nap áron vehetők igénybe.

Kattints ide egy kis ízelítőért!

Gy.I.K.

Mit jelent egyéni vállalkozónak lenni?

Az egyéni vállalkozói forma a legpraktikusabb, ha futárként szállítani szeretnél. Ebben az esetben számlaképes vállalkozóként szabadon szállíthatsz a saját időbeosztásod szerint számunkra vagy bárki más megbízásából. A vállalkozói tevékenységeid közé más szolgáltatásokat is felvehetsz, amikről mind számlát tudsz kiállítani egy fix (KATA esetén havi 25.000-50.000 Ft-os) adó megfizetése mellett.

Diákként is dolgozhatok? Hogyan?

Diákszövetkezeten keresztül is lehetőséged van munkavégzésre. Ebben az esetben a munkád díjazása csak attól függ, hogy mennyit dolgoztál. Ha csak kevés időt (heti 5-15 óra) dolgoznál, akkor érdemes ebben a formában dolgoznod. Ha ennél többet dolgoznál, érdemesebb lehet KATA-s egyéni vállalkozónak lenned és fix 25.000 Ft-ot adóznod.

Szükségem van saját eszközre, járműre a szállításhoz?

Igen, a szállítások elvégzéséhez kerékpárt, motort vagy autót kell használnod. Ez lehet saját tulajdonú vagy bérelt eszköz is. Bérlési lehetőségekről érdeklődj nálunk telefonon vagy e-mailen.

Mikor és mennyit kell dolgozni?

Teljes mértékben Te döntöd el, hogy a nyitvatartási időnkön belül mikor szeretnél dolgozni. Ha úgy döntesz, hogy egy hónapban 160 órát dolgoznál, a rákövetkező hónapban viszont csak 1 órád lesz erre, akkor sincs semmi gond.
A nyitvatartásunk, amikor szállítunk:
Hétfő-Csütörtök és Vasárnap: 10:00-22:00
Péntek-Szombat: 10:00-23:00

Mikor érdemes dolgoznom?

Leginkább a 11 és 2 közötti, valamint az este 6 és 9 közötti időszakban érdemes dolgoznod, mert ezekben az időpontokban van a legtöbb étterem nyitva és ekkor rendel a legtöbb ember ebédet, illetve vacsorát. A hétvégén a két időszak kicsit egybemosódik, a később kelők később kezdenek el ebédelni és korábban indul a vacsoraidőszak is. Vasárnap vacsoraidőben általában kimondottan sok az éhes vásárló, ezért megéri akkor is kimenni.

Mikor kapok fizetést?

Havonta kétszer van kifizetés. Az adott hó 1. és 15. napja között teljesített szállítások díját az adott hónap 25-ig, a 16 és 31. napok között történt szállítások ellenértékét pedig a következő hó 10-ig utaljuk.