Mammut címfelvétel - Leroy, Padthai

Így vedd fel az ételt a Mammutból!

!MONDD AZT, HOGY AZ OKAY ITALABA MÉSZ! 

Kerékpárral vagy motorral továbbra is használhatod a Mammut 2 mélygarázsát a Lövőház utca felől. Ott menj le és a sorompó mellett elférve egyből balra a lifttel a másodikon egyből az éttermek konyhájánál találod magadat. A liftből kiszállva jobbra lesz a Leroy, balra pedig egy másik étterem konyhája.

Ha viszont autóval vagy, akkor a Mammut 1 áruszállító parkolóját használd! Ehhez szükséged lesz az alábbi dokumentum felmutatására az őrnek:

 

A tájékozódáshoz segít a lenti leírás az ábrákkal:

 

 

 

Mammut 1 áruszállító bejárat (Lövőház utca 10.)

Hajts be a Lövőház utca felől, a Mammut 1 áruszállító bejáratán keresztül, a Woltos kékbe öltözött biztonsági őrök által őrzött sorompónál. A szélvédő alatti Ételszállítás felirattal ellátott kártya maximum 30 perc ingyen benntartózkodásra jogosít.

Parkolj le hátul és menj fel a lifttel a másodikra.

A 2. emeleten a liftből kiszállva menj egyenesen majd menj át a két mammut közötti hídon a Lövőház utca felett.

 

 

 

 

Menj át a Mammut 1 és 2 közötti hídon

Átérve a Mammut 2-be, menj tovább szembe a mozgólépcső felé, menj el a Leroy-Guru-PadThai előtt, de NE MENJ BE A FŐBEJÁRATON, mert nem ott vannak az összekészített ételek!

 

 

 

 

Ne a főbejáratot használd, mert nem fogják tudni odaadni a rendelést!

Ehelyett menj tovább a mozgólépcső felé és menj be a Libri mellett balra lévő kis folyosón! A végén fordulj balra, majd a hosszú egyenes szakasz végén megint balra.

 

 

 

 

A Libri melletti kis folyosó, amin keresztül elérhetőek az éttermek konyhái

A személyzeti folyosókon bolyongva egyszercsak bal oldalt találod a Pad Thai ajtaját(Staff Személyzet) és továbbmenve egyenesen a folyosó legvégén pedig a Leroy konyháját.