Segítség, nem tudtam shiftet foglalni!

Néha előfordul, hogy már elkapkodták a shifteket, mire foglalnál. Mi ilyenkor a teendő, ha mégis szeretnél ebben az időszakban is pénzt keresni?

Semmi pánik!

Ha esetleg nem találsz már shiftet, akkor érdemes időnként visszanézni, hogy akadt-e időközben lemondás, amire le tudsz csapni.

De addig se szegje a kedved a shifttelenség! 😊 Csak gyere be a város forgalmas területére, tedd magad online és már jöhetnek is rád a címek.

Ha ügyesen taktikázol és nagy forgalmú éttermek közelében várakozol olyan forgalmas időszakokban, mint az ebéd vagy a vacsora, illetve a hétvége, akkor úgysincs szükséged shiftre. Mindenképpen jobban fogsz így keresni a minimum garantált fizetésnél, és mint tudod, mindig a nagyobb összeget kapod meg.

Annak érdekében, hogy tudd hova érdemes állni, tanulmányozd az alábbi hőtérképet:

  • A pirosan jelölt helyek azok, ahonnan a legtöbb rendelést veszik fel a futáraink. Itt található a legtöbb étterem. Azt ajánljuk, hogy a lehető legközelebb helyezkedj el ezekhez a pontokhoz.
  • Itt érdemes elérhetővé tenned magad és szállítás után pedig szintén ide érdemes visszatérni. Ha szállítás után nem indulsz el visszafelé, akkor az ügyfélszolgálat úgy is írni fog neked, mivel a közös célunk, hogy minél hatékonyabban tudjunk együtt dolgozni és minél több címet tudj elvinni.
  • Ha szállítás után visszamész ezekre a pontokra, akkor rövidebb étel felvételi időre, gyorsabb feladatvégzésre, több szállításra számíthatsz. Ezáltal pedig még több pénzre a zsebedben!
  • Ha pedig a szállítási terület szélén tartózkodsz huzamosabb ideig mozdulatlanul és többszörös kérésre sem jössz beljebb, akkor elvehetjük tőled a shiftfoglalás lehetőségét egy hétre.

Ugyanakkor, ha rendelkezel shifttel, kérlek becsüld meg,hiszen adott esetben sokan várakozhatnak érte. Ha lefoglaltad, de mégsem jössz el, akkor elvetted valaki mástól ezt a lehetőséget. Kérlek ezért mindig 24 órával korábban szólj, ha esetleg mégsem tudnál akkor dolgozni jönni. Ha már elkezdődött a shifted és nem jelentél meg  és elérni sem tudunk, akkor egy hétre el kell vennünk a foglalást és a meglévő shiftjeid pedig felszabadítjuk mások számára. Természetesen shift nélkül bármikor tudsz dolgozni.